Competitie

Individuele competitie

De twee kaarten met de hoogste score tellen mee voor de individuele score, zoals deze voor ieder SVJ-lid worden bijgehouden. Deze scores worden iedere week door de competitieleider bijgewerkt in de computer (algemeen gemiddelde) en zijn in te zien op deze website onder uitslagen. Aan het einde van het seizoen worden de winnaars (plaats 1 t/m 3) in de diverse schietklassen bekend gemaakt. Beginnende schutters beginnen in de D-klasse. Promotie of demotie naar een andere klasse wordt bepaald aan de hand van het algemeen gemiddelde van een schutter aan het einde van het seizoen. 

De indeling van de individule schietklassen (n.a.v. het algemeen gemiddelde) is als volgt:Drechtstedencompetitie en/of KNSA-wedstrijden

Wanneer je op enig moment over een eigen wapen beschikt dan kun je je ook op individuele basis inschrijven voor deelname aan de drechtstedencompetitie en/of andere KNSA-wedstrijden.

Alle informatie hierover kun je vinden in het KNSA-verenigingsblad dat je regelmatig ontvangt nadat je lid bent geworden van de SVJ. Sinds enige jaren is het lidmaatschap van een schietvereniging enkel nog maar mogelijk wanneer je aan alle vereisten voldoet en ook de KNSA je als lid accepteert.