Schietvereniging Prinses Juliana

Postadres: Postbus 134, 3360 AC Sliedrecht

of stuur een email

Schietvereniging Prinses Juliana

De leukste vereniging van Sliedrecht kent een lange historie. Opgericht in 1930 - met koninklijke erkenning - en sinds die tijd actief met rond de 100 leden. Het verenigingsjaar loopt van september t/m juni. Iedere donderdagavond wordt de schietsport beoefend in diverse disciplines.

Sinds de zomer van 2010 is de vereniging eigenaar van het gebouw schuttershof. Na een grondige renovatie staat ons een schitterende en moderne schietaccomodatie ter beschikking!

Sinds 27 januari 2014 is de schietvereniging Prinses Juliana KNSA Basisgecertificeerd.

Op deze site vindt u basisinformatie over onze KNSA-erkende vereniging. Heeft u vragen dan kunt u altijd een email sturen. Beter is het om een keer langs te komen op een donderdagavond en kennis te maken.